петак, 10. новембар 2017.

INGRID Smoky Effect Olovka Za Oči & INGRID No Limits Beauty Ajlajner

Nisam neko ko često koristi olovke za oči i ajlajnere u u flomasteru. Skoro ste mogle čitati na blogu da nisam oduševljena ovakvim ajlajnerima jer obećavaju mnogo a pružaju veoma malo. Danas vam pričam o Ingrid Ideal ajlajneru koji je promenio moje mišljenje i postao čak moj omiljeni ajlajner kao i o Ingrid Smoky Effect olovci za oči.


Kako imam braon-crnu boju očiju crna senka je neizostavna tokom šminkanja. Poželela sam da probam Ingrid Smoky Effect olovku u nijansi Black Magic i naravno prenesem i vama svoje utiske. 
Koje su njene osnovne karakteristike?
  • Olovka za oči INGRID Smoky Effect poseduje jedinstvenu formulu koja obezbeđuje jednostavno i precizno iscrtavanje linija,
  • Sunđerasti aplikator sa druge strane olovke omogućuje vam da postignete željeni “smoky eyes” efekat,
  • Vrhunskog je kvaliteta i izuzetno je dugotrajna na vašim kapcima
  • Dostupna je u 3 nijanse.
Često koristim crnu senku za oči, a ovaj put sam je zamenila ovom olovkom. Verujte, kada je ova olovka u pitanju dovoljna vam je samo ona i malo maskare kako bi vaš makeup izgledao predivno. 
Olovka se koristi tako što prvo olovkom iscrtamo oblik ili linije na kapku a zatim sunđerom koji se nalazi na drugoj strani olovke, lepo izblendamo nanetu boju na očima. Efekat je fenomenalan i ono što je najbolje jeste da vam ne oduzima mnogo vremena kada se šminkate. Odlična je za one trenutke kada ste u žurbi i nemate mnogo vremena da se šminkate, jer se nanosi za svega 2-3 minuta. Često je koristim i kao zamenu za senku kada želim da stavim senku ispod donje, vodene linije oka. Nije teška na kapcima, ne preslikava se i traje sve do momenta kada poželimo da skinemo šminku. Uklanja se veoma lako micelarnim losionom ili vlažnim maramicama. Ukoliko je kupite, sigurno se nećete pokajati. Dostupna je u tri nijanse i zahvaljujući njoj vaše oči će biti savršeno istaknute. 
Cena ovog proizvoda je samo: 355, 00 dinara.

(Naziv brenda ispisan pomenutim ajlajnerom)

Koje su osnovne karakteristike?
  • Pomoću zaoštrenog kraja ajlajnera u obliku flomastera savršeno možete izvući liniju iznad gornjih ili ispod donjih trepavica,
  • Fine je i kremaste strukture, pa se izuzetno lako nanosi,
  • Dugo ostaje na vašim kapcima i neće se razmazati čak i nakon ludog provoda ili napornog radnog dana,
  • Odgovara svim tipovima kože,
  • Brzo se suši na kapcima,
  • Težine je 2 g.
Kao što rekoh na početku posta, nisam neko ko je oduševljen ajlajnerima u vidu flomastera. Probala sam ih zaista mnogo jer ajlajnere godinama koristim, do sada ni sa jednim ajlajnerom u flomasteru nisam bila zadovoljna, međutim INGRID No Limits Beauty ajlajner me je potpuno oduševio. 
Jako brzo se suši na kapcima, lagan je pa nema onog teškog osećaja i nije mi izazvao iritacije i pored toga što imam osetljive oči.

Vrh ajlajnera je tanak pa je jako precizan prilikom nanošenja, boja ajlajnera je intezivno crna, veoma pigmentovana;  a kod drugih ovakvih ajlajnera nisam dobila ni približno crnoj boji. Dopada mi se je jer je krajnji efekat matt, pa mnogo lepo izgleda na očima. Ne preslikava se, nije od onih koji prave mrlje prilikom nanošenja i što je najbitnije ne bledi tokom vremena. Stoji baš onako kako ste ga stavile sve do trenutka kada budete poželele da ga skinete. Zaista nisam očekivala ovako dobre rezultate jer sam imala predrasude prema njima, a sada ga ne bih menjala ni za jedan drugi. Sigurno znam da ćemo se dugo družiti, i mojim drubgaricama se jako dopao pa su kupile odmah. 
Cena ovog proizvoda je: 465, 00 dinara.

Ingrid i Eliksir kozmetiku kao i kozmetiku o kojoj sam vam danas pričala, možete nabaviti na sajtu ➡ Kozmetika i Parfemi.RS. Kao i bolje snabdevenim parfimerijama. 
Uz porudžbine veće od 1000 dinara ostvarujete besplatnu dostavu kozmetike do vas. 
Da li ste probale ove proizvode i da li vam se dopadaju?




3 коментара:

  1. Dosta jutjuberki je govorilo o ovom brendu, proizvodi deluju interesantno.

    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Toliko detaljna recenzija.. Odusevljena sam. Slike su stvarno vrhnuske. Bas mi se dopao post <3 Nikada nisam do sad probala Igrid, ali mislim da cu definitivno da cekiram ovaj ajlajner.

    Zapratila sam te :)) Volela bih da pogledas moj blog ------
    http://mellowcent.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Jako interesantni proizvodi. Ja generalno obozavam Ingrid i redovno koristim njihovu kozmetiku tako da mi je drago da cujem tvoje misljenje o ovim proizvodima. Divna recenzija. Prelepa si, zaista odlican mejkap!Drugi mi se pogotov dopada.

    New post is here. Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши