уторак, 27. фебруар 2018.

Zimski Favoriti Sa Zaful sajta

Kako lepih, sunčanih dana nema ni na vidiku, danas vam predstavljam svoje zimske favorite sa sajta Zaful koje ujedno možete iskoristiti i za prolećne dane.

Ovo su top tri modna komada koja su ove zime bila veoma popularna i koje je gotovo svaka od nas imala. Što se tiče boja, ukusi su različiti a ja bih izdvojila baš ove jer mi se jako dopadaju. Bebi roze boja je više nego popularna ovih dana, crno možemo nositi bilo gde i bilo kada, dok zelenu torbicu moramo pažljivo uklopiti. Ovo su neki od mojih trenutnih favorita sa Zaful sajta i nadam se da će se dopasti i vama. Više o njima možete saznati pomoću linkova ispod slike a ukoliko se odlučite za kupovinu sa ovog sajta, na porudzbine iznad 30$ ostvarujete besplatnu dostavu koja važi za sve zemlje a unošenjem koda: ZAKIRA, ostvatićete dodatan popust pri kupovini.

Do sada sam jako zadovoljna kupovinom sa ovog sajta jer je odeca veoma kvalitetna kao i beauty proizvodi (cetkice za sminkanje, stalci za kozmetiku), obuca je isto veoma dobrog kvaliteta a velicine su standardne nasim velicinama. Dodatnih troskova carine uglavnom nema a paketi budu odlicno zapakovani i uglavnom stizu do nas za oko petnaest dana. 

  1. Belted Lapel Coat With Pockets - Pinkish Purple M,
  2. Chain Zip Metal Handbag,
  3. Suede Pointed Toe Over The Knee Boots - Black.
Da li vam se dopadaju ovi predmeti i kakvi su vaši utisci o kupovinama sa Zaful sajta?

Нема коментара:

Постави коментар