уторак, 3. октобар 2017.

Green Business Solutions - Kozmetika Na Biljnoj Bazi

Prirodna kozmetika je ono što ja rado i sve češće koristim, jer prija mojoj koži i u svom sastavu ne sadrži parabene i druge štetne supstance. Zbog toga sam se jako obradovala kada sam dobila ponudu da probam neke kozmetičke proizvode kompanije Green Business Solutions, koja se bavi proizvodnjom i prodajom prirodnih preparata i prirodne kozmetike.


Kako su oni novi na našem tržištu, reći ću vam ono osnovno o njima kako bih vas bolje upoznala sa ovom kozmetikom.
O kompaniji:

Green Business Solutions je kompanija iz Novog Sada koja se bavi proizvodnjom preparata za održavanje lične i kućne higijene na bio bazi, a pored toga u ponudi imaju i kolekcije čajeva.
Jedna od nekolicine kompanija u regionu koja poseduje priznete međunarodne sertifikate za bezbednost i kvalitet proizvoda, kao i da proizvodi i ambalaža ne zagađuju životnu sredinu (HACCP, ISO 9001, ISO 14001).
Proizvodi su na bazi ekstrakata lekovitog bilja sa naših planina (Stara i Suva planina), koje važe za potpuno ekološki zaštićena područja. Ekstrakti bosiljka, nevena, kamilice, lavande, kantariona, lipe, đumbira su najzastupljeniji u Green proizvodima. Zbog sadržaja ekstrakata ovakvih biljaka, proizvodi su ne samo neškodljivi, već imaju i lekovito dejstvo što ih čini posebnim.
Svi proizvodi su biorazgradivi, što znači da ne zagađuju prirodu. Ne sadrže alkalije i fosfate, samim tim ne izazivaju alergijske reakcije i ne oštećuju kožu i sluzokožu disajnih puteva. Mogu se koristiti bez rukavica i bojazni od udisanja štetnih i otrovnih isparenja. Zbog toga što u sebi ne sadrže agresivne hemijske suspstance, potrebno ih je prilikom upotrebe ostaviti kratko vreme da deluju.
Ekološki, ekonomični i efikasni Green proizvodi osmišljeni su kao pomoć čoveku da izbegne unos štetnih hemijskih jedinjenja koja se nalaze u sredstvima za ličnu i kućnu higijenu.
Kada su mi stigli njihovi proizvodi nisam mogla odmah da ih isprobam, ali kada sam ih uzela u ruke, probala i videla kakvi su, usledilo je zaista ogromno oduševljenje. Danas vam predstavljam Green mirišljavu kremu i Green kremu za ruke. 
Green mirisna krema nam dolazi u zaista lepo dizajniranoj ambalaži koja izgleda baš luksuzno i dolazi nam u kartonskoj kutiji. Zapremine je 30 ml što uopšte nije malo kada uporedimo da se jako sporo troši i veoma mala količina kreme je potrebna kako bi dobili potpun, mirisni efekat.
Mirisna krema je namenjena za sve tipove kože a glavni sastojci kreme jesu neven i kamilica. Izuzetno prijatne note, ne iritira kožu, ne sadrži parabene i koristi se kao zamena za parfem. Čvrste je teksture i veoma lako se razmazuje.
Koristi se tako što se u tankom sloju nanese na sva pulsna mesta, na koja obično nanosimo parfem. Zahvaljujući ekstratima kamilice i nevena, ova krema ima blagotvorno dejstvo na kožu, neguje je i štiti od negativnih spoljnih uticaja. 
Miris kreme je jako lep, intezivan i osvežavajuć. Nije mnogo jak pa mislim da bi je mogle koristiti kako žene tako i muškarci. 
Jako je nežna i prijatna kada se nanese na kožu, nije mi izazvala iritacije niti neke druge neželjene efekte. 
Blaga je za kožu i predivno miriše, podseća me na neki parfem koji sam davno imala i ovaj miris zaista obožavam. 
Nisam ranije koristila ovakve kreme ali bez ove ne želim da budem, idealna je za one kojima smetaju jaki parfemi ili su alergični na iste, jer se utrljava na kožu za razliku od parfema. Miris se oseća na telu sigurnih 6h, nakon čega je možete ponovo naneti po potrebi.
Pakovanje nije veliko, pa ga možete nositi  u neseseru ili torbi svuda sa sobom, sigurno se neće odvrnuti ni prosuti.
Njena redovna cena je 690, RSD.
Krema za zaštitu i negu ruku sa uljem semenki grožđa, nevenom i kamillicom, takođe je proizvedena na biljnoj bazi. Dolazi nam u belo-zelenoj tubi od 100ml, što na prvi pogled ukazuje na prirodnu kozmetiku. Obogaćena je biljnim ekstratima kamilice, nevena, uljem semenki grožđa, vitaminom E kao i drugim prirodnim sastojcima. Deluje zaštitno, melemski i blagotvorno utiče na kožu ruku. Ne sadrži parabene niti druge štetne supstance.
Ima blag, prijatan miris koji uopšte nije jak što je dobro ukoliko neko ne voli jake mirisne note. Nakon dva sata od nanošenja kreme miris se gotovo i ne oseća na koži, nije mnogo masna ali sasvim mala količina kreme je dovoljna kako bi namazali ruke. Nakon nanošenja kreme, ruke budu nežne i hidrirane ali ukoliko vam je potrebna neka veća hidratacija onda je nakon par sati morate  ponovo naneti. Pošto uopšte nije skupa, smatram da je kvalitet srazmeran njenoj ceni. 
Redovna cena kreme je 249, RSD.
Kako do proizvoda i uštede i/ili zarade:
Proizvodi se mogu kupiti u diskontima Greena, koji se nalaze u nekoliko država po regularnoj ceni. Po povlašćenoj ceni, proizvode je moguće poručiti preko  fb. stranice Preparati Na Biljnoj Bazi.. Dostava se vrši na kućnu adresu. 
Kako postati registrovani korisnik, pri čemu ste direkto povezani s' kompanijom i možete kupovati proizvode bez posrednika po povlašćenoj ceni i imate nižu cenu dostave (fiksnu), možete saznati OVDE.
Ukoliko imate želju da postanete saradnik Green-a, ostvarite pravo na dodatne popuste i privilegije, i zaradite, više informacija možete dobiti OVDE.
Jako mi se dopadaju njihovi proizvodi, pogotovo mirisna krema i sigurno ću u budućnosti probati još neki njihov proizvod.

Da li koristite prirodnu kozmetiku i da li ste probale ovaj brend?

6 коментара:

  1. Do sada jesam cula za ovaj 'brend' ali konkretno proizvode nisam isprobala! Međutim, moram reći da mi izgledaju i više nego korektno, i da naizgled obećavaju. Mislim da bi mi krema baš odgovarala. Odlicna recenzija,draga Ceco!

    New post is on my blog. Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    ОдговориИзбриши
  3. Zanimljivo, da li ima mirisnih krema i drugih mirisa?

    ОдговориИзбриши
  4. Odlična recenzija! Hvala ti što si podijelila ovaj post s nama. :)

    Tek sam napravila blog i bilo bi mi drago da me posjetiš. Ako želiš da se zapratimo, javi mi na mom blogu:
    Carstvo zapisanih misli

    ОдговориИзбриши
  5. proizvodi deluju veoma zanimljivo, volela bih da probam :) Inace, volim da citam tvoje postove

    oazalepote.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши