четвртак, 13. јул 2017.

Moj Šminkeraj: ELIXIR Mat tečni ruž 333 Muse Pink - Kozmetika & Parfemi

U poslednje vreme sam primetila da najviše koristim tečne ruževe, razlog je uglavnom što su više postojani, lakše se nanose, imaju bolju pigmentaciju i ne isušuju usne. Danas pričamo o jednom baš takvom ružu a to je Elixir Matt tečni ruž u nijansi 333 - Muse Pink.


Već ste imale priliku kod mene na blogu da čitate o ovoj liniji ruževa ali o drugoj nijansi, ukoliko ste ipak propustili taj post možete ga pročitati ovde: Elixir Matte Lipgloss 337.

Ruž nam dolazi u veoma lepoj, providnoj ambalaži što je veliki plus jer možemo videti nijansu koja se nalazi unutra. Ima veoma blag i prijatan miris koji možemo osetiti kada otvorimo ruž, ubrzo nakon nanošenja ruža na usne, taj miris se gotovo uopšte i ne oseća. U ambalaži dobijamo 10ml proizvoda koji ne sadrži parabene niti druge štetne sastojke. Kosa, sunđerasta četkica ruža omogućava nam precizno i lako nanošenje istog, pa ga možete koristiti i bez upotrebe olovke za usne.

Mada na ambalaži piše da se radi o matt sjaju, ne dajte to da vas zavara. Ovo je pravi matt ruž koji morate zavoleti ukoliko volite intezivne nijanse koje će na usnama trajati satima.
Intezivna pink nijansa ruža može idealno stajati kako plavušama tako i crnokosama, leto je i intezivne boje ruževa su sada uveliko popularne. Ovog leta najviše sam koristila ovaj ruž baš zbog same nijanse koja mami uzdahe i poglede. Ukoliko se odlučite za neku nežniju ili tamniju nijansu to nije problem jer ga možete pronaći u još dvanaest raskošnih nijansi. Tekstura ruža je naravno tečna i jedan sloj ruža nam omogućava punu boju na usnama, ukoliko se ipak odlučite za još jedan sloj ruža nikako nećete pogrešiti, zbog toga što će vaše usne izgledati još intezivnije a ja sam primetila da daje i efekat punijih usana. Traje na usnama i do 16h ali ukoliko želite ranije da ga skinete, trebaće vam vlažne maramice ili micelarni losion jer se zbog dobre pigmentacije malo teže skida. Nakon konzumiranja hrane ili pića, nema potrebe za popravljam ruža jer ostaje na usnama i nakon toga. 

Ukoliko pored ovog ruža želite i malo veću hidrataciju, dva minuta pre nanošenja ruža na usne stavite labelo, pa posle toga ruž - usne će vam biti nežne i meke sa matt za vršnim efektom. Zaista savršen ruž koji vam omogućava i pruža mnogo toga a cena više nego povoljna.

Cena ovog proizvoda je samo 375,00 dinara i možete ga kupiti u svim bolje snabdevenim parfimerijama kao i na sajtu Kozmetika & Parfemi RS. Na porudžbine sa sajta iznad 1000 dinara, dobijate besplatnu dostavu kozmetike.

Da li koristite Elixir Tečne ruževe? Podelite vaše utiske sa nama. :)

4 коментара:

  1. Amazing colour :*
    I'm following you hope u follow me back :)
    allixaa.blogspot.com - klik

    ОдговориИзбриши
  2. These product look so amazing! I would love to try it!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    ОдговориИзбриши
  3. Imam i ja ovaj i bas je pravi letnji :)

    xbeautyplace.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши