понедељак, 8. мај 2017.

Mat senka za oči INGRID Casablanca (109) + Makeup Look

Svi dobro znate kolika je moja ljibav prema ruževima ili karminima, ali morate priznati da bez lepe senke za oči makeup nije kompletan i nije tako lep.
Pre izvesnog vremena dobila sam na testiranje Ingrid četvorobojnu senku za oči, kako najviše volim da kombinujem bele, sive i crne tonove izabrala sam da to bude paleta Casablanca 109., koja je pogodna i za pravi smokey eyes. Casablanca palete možete kupiti u još devet različitih tonova i nijansi a ono što ih odlikuje jeste vrlo povoljna i pristupačna cena, tako da ih mogu svi priuštiti. 

Paleta nam dolazi u čvrstoj, plastičnoj ambalaži sa providnim poklopcem što je veoma praktično jer prilikom odabira senki možemo videti koje nijanse se u njoj nalaze. Na poleđini pakovanja možete videti savet, pomoću kog možete da koristite nijanse iz palete i same da kreirate smokey eye look. U pakovanju dobijamo 7 g proizvoda, odnosno po 1,75 g svake nijanse što govori da će nam trajati jako dugo. Paleta je malih dimenzija pa može stati u svaki neseser a da se pri tom sigurno neće otvoriti.

(Na očima korišćena Ingrid Casablanca 109 paleta senki).

Koje su karakteristike Ingrid Casablanca senke?
  • Mat senka za oči INGRID Casablanca poseduje savršenu kremastu teksturu,
  • Lako se nanosi na vaše kapke,
  • Ostaje na njima po ceo dan,
  • Sadrži shea maslac koji hrani i regeneriše vašu kožu, a takođe poboljšava i njenu elastičnost,
  • Vitamini A i E koži kapaka pružaju potreban nivo vlažnosti,
  • Težina palete je 7 g.
Efekat koji vam pruža:
  • Idealno ukombinovane 4 nijanse u jednoj paleti obezbeđuju vam profesionalni Smoky Eyes make-up za svaku priliku.
  • Sa 6 paleta na raspolaganju i 4 nijanse u svakoj od njih, možete lako uklapati boju senke sa bojom vaših očiju ili sa odećom.
  • Vaš pogled je savršeno istaknut.
  • Ukoliko želite da se našminkate za dan koristite svetlije nijanse, a za večernje izlaske intenzivnije i tamnije nijanse.
                            
Kada otvorite paletu možete videti da su nijanse složene po brojevima, od najsvetlije bele, do najtamnije crne, i to je ono što me upravo privuklo kod ove palete. Sve senke u paleti su matte.
Izbor boja u paleti me jako privukao jer je palata male ambalaže a u sebi sadrži crnu matte senku koju retko možemo pronaći i kupiti kako u malim tako i većim paletama a meni je baš takva senka bila neophodna. Senke su odličnog inteziteta, lepo se blendaju, nanose i stapaju sa kožom a što se tiče postojanosti ni tu se  nisu pokazale ni malo loše. Truse se veoma malo ali to nije nikakav problem jer ako pre šminkanja lica prvo nanesete senku, onda ostatke senke možete lako izbrisati i nastaviti sa šminkanjem bez problema.

Senke možete nanositi kako aplikatorima (sunđerčići), tako i četkicama. Veoma lako se nanose pa smatram da su odlične i za one koji nemaju mnogo iskustva u šminkanju. Senke možete koristiti kako za dnevno tako i za večernje šminkanje, paleta vam pruža sve što vam je potrebno kako za dnevni tako i večernji makeup a na vama je samo da uzmete četkicu u ruke i da se igrate i kombinujete nijanse po vašoj želji. Senke se mogu i nadograđivati, mada mislim da nema potrebe za tim. Meni su stajale na kapcma tokom celog dana a nisam imala potrebu ništa tu da popravljam ili diram. Možete ih koristiti i bez baze za senku jer su veoma intezivne, ali uz bazu se taj intezitet dodatno pojačava. Mogu se čak koristiti i sa mokrom četkicom i efekat će biti isti.

Ovo je paleta koja je potrebna svima nama, jer uz crnu senku svaki makeup izgleda dosta lepše i dramatičnije. 



Ingrid kozmetika je mene u poslednje vreme jako oduševila jer je veoma kvalitetna a nije peskupa, ima odličan sklad cene i kvaliteta a ovo je još jedan takav njihov proizvod. Cena palete je svega 355, 00 dinara što uopšte nije mnogo a možete je nabaviti na sajtu Kozmetika I Parfemi , kao i bolje snabdevenim parfimerijama. Uz kupovinu Ingrid i Elixir kozmetike u vrednosti preko 1000 dinara, dobijate gratis dostavu na vašu adresu. 

Da li ste koristile Ingrid kozmetiku? Šta mi preporučujete sledeće da probam?

12 коментара:

  1. Prelepa, kao i uvek :) predivno ti stoje senke <3 nisam do sada probala ali definitivno planiram :)

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post draga, jako lepo napisan i slike su divne <3 Paleta takodje izgleda odlicno pogotovo na tebi :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман8. 5. 2017. 08:41:00

    Za ingrid kozmetiku sam čula zahvaljujući tebi i sada polako kupujem jedno po jedno i samo ću reći velika hvala za sve preporuke ovih proizvoda zaista su fenomenalni.

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam probala ništa od te kozmetike, deluje zanimljivo ♥

    ОдговориИзбриши
  5. I ja imam jednu Ingrid četvorobojnu senku, samo drugačijih nijansi. Zaista je divna.
    Preporučujem ti da probaš Ingrid set za obrve (sadrži vosak, 3 senke i dvostranu četkicu). :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  6. Predivan post, draga Svetlana! Sjene izgledaju jako lijepo. Kako u samom pakovanju tako i na očima. Ono što mi se, najviše, dopalo jeste činjenica da se lako nanose. Ako išta ne volim to su sjene koje moram nanositi više od pola dana i opet ne dobijem efekat kao u samom pakovanju :/.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sa Ingrid senkom to nije slučaj, veoma lako se nanosi a kako izgleda možeš videti u postu. :)

      Избриши