среда, 26. април 2017.

WooW Sapuni & Kozmetika - Glicerinski Sapuni

Pozdrav drage moje, kako ste već mogli pročitati u prethodnim postovima - jako volim da koristim prirodnu kozmetiku jer ne sadrži štetne supstance i hemikalije, jer je zdravija za korišćenje a iskreno i lepša. Danas govorimo o  WooW prirodnoj kozmetici i sapunima koji su 100 % vegan.  
Glicerinski sapuni predstavljaju najzdraviji način negovanja kože ruku i tela. S' obzirom da imaju PH vrednost 7, WooW sapuni su pogodni i za negu vašeg lica. Kroz unikatni izgled, neobične oblike i mirisni svet vanile, pomorandže, kokosa, lavande, lubenice i višnje i još preko 20 mirisnih nota poželećete da ovi sapuni budu zaštitni znak Vašeg prostora. - izvor.

Glicerinski sapun sa intezivnim mirisom žvake.
Mada više volim za kupanje da koristim kupke i gelove, ovi sapuni su promenili moje mišljenje i naterali da promenim svoju rutinu. Svi sapuni su pravljeni od 100 % prirodnih sastojaka i  99% su to veganski sastojci dok su boje u sapunima prirodne i mineralne. Namirisani su kozmetičkim mirisima koji stižu iz Francuske ili eteričnim uljima,  reći ću vam da se na mirisima ni malo ne štedi. Meni od WooW kozmetike miriše cela kuća a svi koji dođu u goste se pitaju šta to tako lepo miriše. Pa, kada im pokažem sapune reakcija svih je jako pozitivna i svi se oduševe kada ih vide. 

Domaći sapun, sastav: kokosovo i ricunosovo ulje sa mirisom smokve. Ima blag, veoma lep i sladunjav miris.
Sapuni su jako nežni, penušavi i kremasti. Pogodni su kako za lice tako i za telo. Ne izazivaju nikakve iritacije niti isušuju kožu. Ne stvaraju ono perutanje kože kao klasični industrijski sapuni i nakon kupanja koža bude veoma meka, nežna, hidrirana pa imam osećaj kao da sam je namazala uljem. Nakon umivanja lica woow sapunima koža mi bude hidrirana i meka pa nema potrebe za nanošenjem kreme na lice kao ni mleka za telo. O mirisima sapuna je suvišno govoriti jer to treba da doživite kako bi ste shvatili koliko su divni. 

Jelly soap, sapun koji retko ko kod nas pravi a poseban je po tome što je kao gumenast, miris šećerne vune ili kako ja volim da kažem (voćkast - slatkast) miris vas mora oduševiti. 

WooW Sapuni i kozmetika zaista zaslužuju vašu pažnju i kupovinu, cena svih sapuna je 250 Dinara ili 2 e, meni se najviše dopao Jelly soap jer je drugačiji od onih koje sam do sada koristila i zanimljiv po svojoj teksturi, ali ni druga dva sapuna ne zaostaju mnogo. Lepi su, mirišljavi i nežni za kožu a to je ono što je svima nama potrebno. Skrenula bih vam pažnju i na njihovu dečiju kolekciju sapuna Fantasy Kids, pa ukoliko budete poručivali nešto za sebe pogledajte i tu kolekciju kozmetike jer verujem da će se jako dopasti vašim mališanima.
Za više informacija ili porudžbine posetite stranicuWooW Sapuni i Kozmetika.

9 коментара: