недеља, 12. март 2017.

Nagradna Igra Povodom Blogorođendana

Kako su nagradne igre odnele mah, pa više pojedini ne gledaju ni šta igraju, ubrzaćemo proces nagradne igre kako bi se što pre sve završilo a onda pauza od nagradnih igara jer su pojedinima samo one bitne.

Ispoštovaću svoje saradnike i održati svoje obećanje, proglasiću pobednike a onda pauza. Svi oni koji budu skinuli lajk sa moje stranice više na nju nema potrebe da se vraćaju zbog nagrada jer neće dobiti apsolutno ništa. Da ne dužim, pravila su sledeća:

1. Lajkujte stranice sponzora kao i moju, obavezno.
2. Ispod ovog posta na fb stranici pozovite pet drugarica da se pridruže igri.
3. Ovaj post (ili objavu) podelite pod opcijom javno ili public uz hastag #mojsminkeraj !
4. Dobitnici su dužni da objave na mojoj stranici sliku nagrade koja im je stigla ili samo napišu da im je stigla nagrada, takođe na zidu moje stranice. Kao i uvek jednog najaktivnijeg na stranici i blogu izabraću ja a ostale random.org.
To je to.
Stranice sponzora koje treba da lajkujete:
(klikom na crvena slova idete pravo na njihove stranice)
5. Kreativa,
6. Nakit Bilja - Dodate za prijatelja.

Nakit Bilja poklanja vam ovu divnu i unikatnu ogrlicu, idealnu za naredne tople dane.

Dragana Bojin Oriflame poklanja vam ovu divnnu Oriflame BB kremu i traku za kosu. Svi koji žele da se pridruže Oriflejmu mogu to učiniti kod nje.

Moja draga Dragana Oriflame vam poklanja ovaj divni Oriflame parfem, ukoliko želite da se pridružite Oriflejmu možete to kod nje učiniti.
Moja lepa Ivana poklanja vam Farmasi maskaru. Eminy i Cosmod kozmetiku možete kod  nje poručiti na stranici Eminy & Cosmod Paris.
Nakit Kreativa poklanja vam ovu sjajnu ogrlicu sa dragim kamenom Opsidijanom.
Magični svet Dekoracije Zaječar vam poklanja jednu od ove tri prelepe Uskršnje korpice. Njih možete kupiti po ceni od samo 150 dinara i dobiti na kućnu adresu.

Pored ovih nagrada na stranici su trenutno aktuelne i dve nagradne igre za Srbiju i jedna za Hrvatsku. Njima se možete pridružiti pomoću sledećih linkova: 
 Nadam se da vam se dopadaju nagrade i da ćete poštovati sva pravila što je najbitnije. Nagradna igra će trajati deset dana, odnosno do 22. 03. kada će biti objavljeni svi dobitnici takođe na blogu. Dostavu ne plaćate, vaše je samo da se igrate. Srećno svima! 

12 коментара:

  1. Ne mogu da verujem da je prošla godina od nastanka tvog bloga, secam se kao da je juce bilo pocetka i svega a sada slavimo rodjendan. Zelim ti puno uspeha u daljem radu, puno lepih postova, puno uzivanja, zdravlja i srece :)

    ОдговориИзбриши
  2. Zaista se radujem tvom prvom blogorođendanu i zelela bih da ti čestitam isti. Takođe bih dodala da se radujem tvom darivanju, koje je, malo rečeno, sjajno!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Srecan blogorodjendan,nagrade su divne,post takodje,svaka ti cast.

    ОдговориИзбриши
  4. Draga zelim ti jos puno uspeha...Hvala sto si tu, iskreno mnogo korisnih stvari sam nasla na tvom blogu. :*

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман14. 3. 2017. 11:51:00

    Divno!!! Kao i uvek.Sta drugo ocekivati od takve osobe!

    ОдговориИзбриши
  6. Puuunoo srece u daljem radu, nagrade su predivne! Svaka bi me obradovala posebno Oriflame :D Srecno svim damama koje ucestvuju <3

    ОдговориИзбриши
  7. Puno uspeha i nezaboravnih momenata na blogu ti zelim od srca

    ОдговориИзбриши