уторак, 14. март 2017.

Elixir Matte Lipgloss 337 & Elixir Waterproof Lip Pencil 030

Danas sa vama delim svoje utiske o dva Elixir prozvoda, tačnije o Elixir lipgloss matt ružu za usne u nijansi 337 Creamy Orange i vodootpornoj olovci za usne u nijansi 030 (True Red) čiji su uvoznici Kozmetika&parfemi.
Kako ranije niste imali priliku da čitate na blogu o ovom brendu, rekla bih par rečenica i o njima. Kozmetika i Parfemi uvoznici su mnogih svetskih brendova koji još uvek nisu postali popularni i poznati poput Igrid, Elixir, Verona, Donegal, Venita, Butterflu, Pulse kozmetike. Osnovani su 2004-te godine da bi u kratkom vremenskom periodu postali ozbiljan učesnik na tržištu kozmetičkih proizvoda u Srbiji. Njihovu kozmetiku možete kupiti u mnogim radnjama širom Srbije kao i putem njihovog sajta.

Mada na proizvodu piše da je ovo matt sjaj za mene je ovo matt ruž. Dolazi nam u jako lepoj, providnoj, plastičnoj ambalaži sa crnim poklopcem. Dopada mi se što je ambalaža providna pa ako držimo ruževe u neseseru ili fioci, možemo lakše da ga prepoznamo ili pronađemo ukoliko imamo više ovakvih ruževa. Čvrsto se zavrće pa se u torbi sigurno neće sam odvrnuti, što je još jedan plus. Ima sunđerastu, kosu četkicu koja nam omogućava lako i precizno nanošenje. Kupovinom ovog ruža dobijate 10 ml proizvoda. Ne sadrži parabene niti druge štetne sastojke.


Proizvođač o njemu kaže: ,, Ako želite da vaše usne izgledaju neodoljivo, trendy i da imaju savršenu mat nijansu, isprobajte Elixir Matte tečni ruž za usne. 
Vaše usne imaju neodoljiv mat finiš i deluju punije, Naglašava ih, dajući im neverovatnu mekoću. Iznenađujuće je izdržljiv, lagan na usnama, pa smo sigurni da ćete obožavati da ga nosite. 

Iako piše da je ovo sjaj, slobodno ga možete koristiti umesto ruža. On oduševljava svojim intenzitetom, kvalitetom i postojanošću na usnama. Make-up nije potpun bez senzualnih usana u vašoj omiljenoj boji. Naručite Elixir Matte tečni ruž za usne i uživajte u poljupcima. On se neće tako lako skinuti! "

Tekstura ruža je malo tečnija od drugih tečnih ruževa koje imam, mislila sam da će mu trebati malo više vremena da postane matt na usnama i prevarila sam se. Nakon minut vremena od nanošenja vaše usne će izgledati neverovatno lepo i imaće potpuno matt izgled. Volim ovakve crvene nijanse ruževa koje u sebi imaju dozu narandžaste jer se sjajno uklapaju uz moje lice. Za Elixir ruž želim da vam kažem da je jedan od najlepših koje imam, a imam ih mnogo. Uz njega vaše usne izgledaće zavodljivo satima, čak i nakon konzumiranja hrane i pića. Zahvaljujući ovom ružu moje usne izgledaju punije i senzualnije. Ukoliko ga još niste probale, moja preporuka vam je da ga obavezno nabavite. Zavolećete ga odmah posle prvog korišćenja i poželeti da kupite još Elixir nijansi.

Pored toga što je matt, ne isušuje usne i ne zateže, nema osećaja lepljivosti i traje na usnama nekih 6 časova, nakon toga bi trebalo vrlo malo da ga popravite. Cena ruža je 375, 00 RSD ili oko 3 e. Možete ga nabaviti u čak dvanaest prelepih nijansi, od nežnih - nude do intezivno crvenih i ljubičastih tonova. 
Što se tiče vodootporne Elixir olovke za usne, mada izgleda tamnije od ruža, savršeno se uklapa uz njega - što možete videti na fotografijama. Jako je precizna i sa njom se veoma lako iscrtavaju usne, lako se nanosi i što je meni najbitnije neće da se razmazuje i tako pravi dodatne probleme. Veoma je intezivna i dobijate punu boju olovke koju možete kombinovati sa različitim tonovima ruževa za usne. Ovu vodootpornu olovku možete kupiti u 17. jedinstvenih nijansi a cena olovke je 199, 00 RSD ili oko 1, 5 e.
Elixir kozmetiku možete kupiti u mnogim parfimerijama širom Srbije kao i na njihovom sajtu ➨ Kozmetika i Parfemi

14 коментара:

  1. Анониман14. 3. 2017. 06:43:00

    Predivna boja , a tebi predivno stoji! <3
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ОдговориИзбриши
  2. Očigledno je da tebi crveni ruzevi sjajno stoje! Konkretno ovaj nisam probala ali mi se jako dopada kako izgleda na tvojim usnama. Sjajna recenzija draga Svetlana!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Jako lepa recenzija, bas mi se dopada ruz. Nisam ga probala, ali cu ga sad uzeti u obzir :)#Samokazem

    ОдговориИзбриши
  4. Prelepe su boje :) bas su povoljne cene a izgledaju jako kvalitetno. :) kao i uvek su recenzije odlicne <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши
  5. Vrlo zanimljiva nijansa, mada mislim da meni ne bi stajala tako da bih se pre odlučila za neku nude, bordo ili intenzivno crvenu. :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da svima savršrno stoji jer je matte, mada, ima puno nijansi pa sam sigurna da ćeš naći neku po tvom ukusu. :)

      Избриши
    2. You're so pretty! :D Wow :D

      Best wishes :D
      Jagoda mrsblueberry3.blogspot.com :D

      Избриши
  6. Beautiful color!
    https://lolazas.blogspot.com

    ОдговориИзбриши