понедељак, 9. јануар 2017.

Max Factor LIPFINITY Colour + Gloss Yes or No?!

Ako sam na neke proizvode slaba to su definitivno karmini, njih nikada neću imati dovoljno ili previše. Sjajeve za usne retko kada koristim, uglavnom ih najviše koristim u zimskom periodu jer su mi tada usne dosta suve i sklone pucanju. Nedavno sam dobila jedan divan sjaj Max Factor kozmetike i danas ću vam preneti svoje utiske o njemu. 
COLOUR&GLOSS dugotrajni sjaj sa bojom za usne. Brižljivo usklađena kombinacija raskošno obojene osnove i multidimenzionalnog sjajnog gornjeg sloja pruža očaravajući 3D efekat na usnama. Izuzetno dugotrajan - efekat ovog ruža traje neverovatnih 10 sati! Način upotrebe: Prvi korak: naneti boju (faza 1) i sačekati da se osuši. Drugi korak: naneti sjaj (faza 2).

Sjaj nam dolazi u uzanoj, plastičnoj ambalaži i otvara se tako što se delovi sa proizvodom  odvrću od plastičnog dela gde su četkice.  Sastoi se iz dva dela. U prvom delu (deo označen brojem 1) nalazi se boja sjaja, dok se u drugom delu nalazi sam sjaj. Koristi se tako što prvo masu sa bojom nanesemo na usne, sačekamo da se osuši pa zatim nanesemo sjaj preko već nanete boje. Sjaj možete kupiti u deset divnih nijansi a moja je 520 Illuminating Fuchsia.
Boja sjaja se dosta brzo suši kada se nanese na usne, tako da vam nije potrebno mnogo vremena da bi preko nje nanele i sjaj ali morate biti i dosta brze sa nanošenjem sjaja kako se boja ne bi uvukla u linije usana.. Ono što vam ja nikako ne preporučujem to je da koristite samo boju sjaja. Ako nanesete samo boju, ona će se uvući u linije usana i mnogo lepiti i zatezati usne. Jako teško ćete skinuti istu čak i sa micelarnom vodom. Inače sjaj je veoma postojan, ostaje na usnama i nakon pića i pomoću njega možete lako docrtati usne, pa će izgledati dosta veće i imati veći volumen. Ne isušuje usne i lako se nanosi ali ima nešto što mi se nije dopalo. Posle nekoliko sati od nanošenja sjaja ili posle konzumiranja hrane primetićete na usnama male grudvice od boje, koje ćete bez micelarne jako teško skinuti a na usnama ipak izgledaju ružno. Sjaj na usnama izgleda jako senzualno i glamurozno a da li ćete ga kupiti odluka je na vama.
Možete ga nabaviti u DM-u, Jasminu i Lilli-ju. Redovna cena ruža je 1500,00 RSD ili 12 e a sada je na sniženju u Jasminu i možete ga kupiti po ceni od 750,00 RSD ili 6 e.



4 коментара: