уторак, 19. јул 2016.

Farmasi ZEN Ruž Za Usne

Ruž za usne je neizosracan dodatak svakog ženskog nesesera. Kažu da se na dnu ženske torbe nalazi u proseku pet ruževa. Ja ću vam danas predstaviti Farmasi ruž za usne koji  mi se jako dopao, u pitanju je nova ZEN kolekcija koju su nedavno izbacili na tržište.




O proizvodu:

Na usnama ostavlja osećaj mekoće i istovremeno pruža intenzivnu pigmentaciju i postojanost. Spektar nijansi obuhvata elegantne boje za svakodnevni izgled, ali i nekoliko upečatljivih tonova za sve koje vole da budu primećene!

Ruž nam dolazi u luksuznoj, plastičnoj ambalaži i u njoj dobijamo 4g proizvida. Ovaj ruž  je u nijansi 09 a u ovoj kolekciji  imamo čak 12. prelepih nijansi. Kao što možete videti u pitanju je divna mat boja i PINK nijansa koja nikoga ne bi ostavila ravnodušnim. Vrlo su dugotrajni i jako su postojani na usnama. Ima veoma lep miris, mene podseća na miris vanile. Kada sam nanela ruž satima je bio na usnama, čak i posle konzumiranja hrane i pića. Ukoliko ga nanesete jednim tragom imaćete nežnu roze boju na usnama. Na samom proizvudu možemo videti urezani logo ovog brenda što je jako lepo, vidi se da brinu o svakom detalju kako bi zadovoljili i oduševili svoje potrošače.
(Posle prvog nanošenja.)

Ukoliko ga ipak nanesete dva puta dobijate jaku pink, zavodljivu nijansu koju možete videti na sledecoj slici.

Jako mi se dopada jer u sebi nema nikakvog sjaja ni sljokica. Može lepo da naglasi i poveća usne ukoliko je to nekome potrebno i daje mnogo lep efekat usnama. Nije suv, ne zateže usne, ne drobi se i NE SADRŽI PARABEN. Meni je već postao omiljeni jer je zaista pravo zadovoljstvo koristiti ga.

Ukoliko želite da poručite ovaj ruž ili neki drugi farmasi proizvod to možte učiniti putem ove facebok stranice Farmasi Kozmetika SRB. Takođe ako želite da se učlanite u Farmasi i da se bavite kataloškom prodajom i dodatno zaradite ili možda nabavljete kozmetiku za sebe po znatno nižim cenama, to takođe možete učiniti ovde.. Posetite stranicu Farmasi Kozmetika SRB i budite uvek u toku sa njihovim novitetima i popustima na određene proizvode.

Cena: 295, 00 RSD ili 2, 40 e. 
Ocena Proizvoda: 10
Da li bih ga preporučia vama: Svakako, divan, kvalitetan i pristupačan svima. 

2 коментара: